Nederlands

Kinderpretpark Julianatoren: heerlijk dagje uit met de kinderen

Kinderpretpark Julianatoren: heerlijk dagje uit met de kinderen
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English

Kinderpretpark Julianatoren (vroeger bekend als Familiepretpark Koningin Juliana Toren) in Apeldoorn is een attractiepark wat specifiek gericht is op een jonge doelgroep. Het pretpark biedt dan ook maar liefst 60+ attracties voor kinderen t/m 10 jaar. Van een spannende eerste achtbaanervaring tot zwaaien, schommelen en ritjes op grote hoogte; hier beleven kinderen een ultiem dagje uit vol avontuur! Het park is bovendien compact en overzichtelijk, waardoor je nooit ver hoeft te lopen om een volgende attractie te ontdekken.

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederland, pretparken in België én attractieparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
Attracties
Met het uitgebreide attractie-aanbod beleeft iedere jonge bezoeker de gaafste avonturen! Geniet van je eerste achtbaanritje in Jul’s Rollerskates, spin rond tijdens een doldwaze rit met de Texas Twister, maak een vrije val vanaf maar liefst 10 meter hoog in De Hoge Hoed of zorg voor een flinke splash vanuit de Springende Piraat. In het Spookslot kun je samen met je ouders even spannend griezelen, om daarna weer bij te komen terwijl je geniet van het uitzicht in het Reuzenrad of een rondje maakt op de antieke Stoomcarrousel uit 1887.
Dino’s Tour, Vliegende Bus, Fietsbaan en meer
Stoere avonturiers gaan mee op Dino’s Tour, waarbij ze oog in oog komen te staan met levensechte dinosaurussen. Ook leuk: stap je in de Vliegende Bus voor een avontuurlijk ritje door de lucht. Of fiets een rondje over de Fietsbaan, waar je met Muizenfietswagentjes hoog in de lucht rondpeddelt.
Paardenbaan, Wilde Westen en meer
Liever met beide benen op de grond? Kruip dan achter het stuur van een gecamoufleerde safari-wagen of galoppeer er op los op de Paardenbaan, waar je in het Wilde Westen midden tussen indianen en cowboys rijdt. Welke attracties je ook kiest tijden je bezoek, je beleeft gegarandeerd een fantastisch dagje uit bij Kinderpretpark Julianatoren!
Eten & drinken in het park
Van zo’n dag vol avontuur en plezier krijg je vanzelf trek! Gelukkig kun je in Kinderpretpark Julianatoren terecht bij diverse restaurants en eetgelegenheden. Waar heb jij vandaag zin in? Je kiest onder andere voor poffertjes, pannenkoeken, frites, snacks, oosterse hapjes, hamburgers, knakworst, braadworst, en zoetigheden zoals popcorn, suikerspin, softijs, Italiaans schepijs en wafels.  Ook kun je bij deze locaties natuurlijk terecht voor een lekker kopje koffie, koffie verkeerd, cappuccino, espresso, diverse koude frisdranken, limonade, slushes en milkshakes.

Voordelig uit eten in de buurt van Kinderpretpark Julianatoren

Wil je na het bezoek aan het park nog even nagenieten met het hele gezin, onder het genot van een smakelijk diner? Kies voor een smakelijke afsluiter en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Kinderpretpark Julianatoren. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het pretpark!
Met korting overnachten in de buurt van Kinderpretpark Julianatoren
Moe van een dag vol met belevenissen? Via Social Deal overnacht je voordelig bij hotels in de buurt van Kinderpretpark Julianatoren. Wil je een hotelovernachting met aanzienlijke korting scoren? Bekijk dan onze aantrekkelijke hoteldeals in de omgeving van het park en boek een overnachting tegen een onverslaanbare prijs!